Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία VRS με το AUEBS' IFC

Η συνεργασία εστιάζει στην ακαδημαϊκή και χρηματοοικονομική έρευνα, στην πραγματοποίηση ομιλιών γύρω από τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις, στη σύνταξη κοινών δημοσιεύσεων και ερευνών, στη συλλογή χρηματοοικονομικών δεδομένων και άλλες συναφείς δράσεις.

Συνεργασία VRS με το AUEBS IFC

Η VRS και ο σύλλογος AUEBS' IFC ανακοινώνουν τη συνεργασία τους σε μια σειρά από τομείς και θεματικές ενότητες με σκοπό την προώθηση της γνώσης και της έρευνας γύρω από τη Χρηματοοικονομική Επιστήμη και τις Επενδύσεις.

Η συνεργασία αυτή κινείται προς την κατεύθυνση δράσεων όπως η ακαδημαϊκή έρευνα, η χρηματοοικονομική έρευνα, η πραγματοποίηση ομιλιών γύρω από τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις, η σύνταξη κοινών δημοσιεύσεων και ερευνών, η συλλογή χρηματοοικονομικών δεδομένων και άλλες συναφείς δράσεις.

Στη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η VRS και ο σύλλογος AUEBS' IFC προχώρησαν σε μια σειρά από αρχικές δράσεις στους τομείς της χρηματοοικονομικής και της εταιρικής έρευνας, μέσω της εκπόνησης εξειδικευμένων αναλύσεων με αποδέκτες μέλη και θεσμικούς φορείς της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας.

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος AUEBS' IFC [Athens University of Economics and Business (AUEB) Students' Investment & Finance Club - www.auebsifc.gr] έχει ως μέλη του σπουδαστές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η λειτουργία του συλλόγου είναι αποκλειστικά επιστημονικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Βασική αποστολή του είναι η διεύρυνση των γνώσεων των μελών του αναφορικά με τη Χρηματοοικονομική Επιστήμη, η απόκτηση πρακτικών εμπειριών και η εφαρμογή των χρηματοοικονομικών τους γνώσεων με σκοπό την επίλυση ρεαλιστικών προβλημάτων.

Πρωταρχικής σημασίας για το σύλλογο είναι η προώθηση της γνώσης της χρηματοοικονομικής επιστήμης στην κοινότητα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης η αφιλοκερδής προώθηση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v