Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι για έξι μετοχές

Τις προβλέψεις για τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου έξι εισηγμένων παραθέτει η Eurobank Equities. Oι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις. Για ποια μετοχή προχωρά σε μικρή μείωση της αποτίμησης.

Eurobank Equities: Οι τιμές-στόχοι για έξι μετοχές

Τις εκτιμήσεις για τα κέρδη γ΄τριμήνου των Jumbo, OΠΑΠ, Fourlis, Folli, Aegean και Intralot παρουσιάζει σε σχετικό report η Eurobank Equities.

Για τον ΟΠΑΠ προβλέπει καθαρά κέρδη 43 εκατ. και EBITDA 78 εκατ. ευρώ. Διατηρεί την τιμή-στόχο των 9,10 ευρώ και τη σύσταση Buy για τη μετοχή της εισηγμένης.

Αναφορικά με την Jumbo εκτιμά ότι τα EBITDA (α' τριμήνου χρήσης) της εισηγμένης θα διαμορφωθούν στα 30,5 εκατ. Η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 10 ευρώ και τη σύσταση Buy για τη μετοχή.

Η Eurobank Equities προβλέπει ότι τα EBITDA της Folli Follie θα διαμορφωθούν στα 52 εκατ. ευρώ. Δεν μεταβάλλει την τιμή-στόχο των 25,1 ευρώ και τη σύσταση Hold.

Σε ό,τι αφορά στο Fourlis προβλέπει ότι τα EΒΙΤDA θα ανέλθουν στα 8 εκατ. το γ' τρίμηνο. Διατηρεί την τιμή-στόχο των 3,2 ευρώ και τη σύσταση Hold.

Για την Aegean η Eurobank Equities προβλέπει ότι τα EBITDAR θα ανέλθουν στα 124 εκατ. Δεν αλλάζει την τιμή-στόχο των 9 ευρώ και τη σύσταση Hold.

Για την Intralot εκτιμά EBITDA της τάξεως των 42 εκατ. Παράλληλα περικόπτει την τιμή-στόχο στο 1,47 ευρώ, από 1,50 ευρώ πριν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v