Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διαπραγμάτευση από αύριο τα παράγωγα Eurobank, Alpha

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των «Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης» επί της Μετοχής της «Eurobank» και των «Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης» επί της Μετοχής «Alpha Bank.» ενέκρινε το ΧΑ.

Σε διαπραγμάτευση από αύριο τα παράγωγα Eurobank, Alpha

Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε:

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των «Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης» επί της Μετοχής της «EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» και των «Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης» και «Δικαιωμάτων Προαίρεσης» επί της Μετοχής «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2015.

* Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή στη διαπραγμάτευση επί των "Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης" επί της Μετοχής της "EFG EUROBANK Α.Ε." και «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» από τις κάτωθι εταιρίες - Μέλη του ΧΑ,
o «ΑΛΦΑ FINANCE ΑΕΠΕΥ»,
o «EUROBANK EQUITIES ΑΕΠΕΥ»,
o «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ»,
o «NBG SECURITIES ΑΕΠΕΥ» και
o «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ»
και επί των «Δικαιωμάτων Προαίρεσης» επί της Μετοχής «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» από το Μέλος του ΧΑ «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ».

* Οι μετοχές οι οποίες έχουν προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης μετά από εταιρικές πράξεις σε επίπεδο ανώτερο του €0,10, να ενεργοποιείται ο Αυτόματος Μηχανισμός Ελέγχου Μεταβλητότητας Τιμών (ΑΜΕΜ) και τα όρια ημερήσιας διαπραγμάτευσης να διαμορφώνονται στα εκάστοτε όρια που ισχύουν για την κάθε μία μετοχή.

* Οι υποχρεώσεις των Ειδικών Διαπραγματευτών της Αγοράς Παραγώγων, αίρονται όταν η τιμή είτε του υποκειμένου είτε του παραγώγου διαπραγματεύεται σε απόσταση 3% από το ανώτατo/κατώτατο όριο, τόσο του υποκείμενου τίτλου, όσο και του παραγώγου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v