Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Equities: Η νέα λίστα με τα top picks

Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνονται οι μετοχές των Εθνικής, Alpha, OTE, Jumbo. Εκτός η Aegean. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις. Τα περιθώρια ανόδου των τίτλων.

Eurobank Equities: Η νέα λίστα με τα top picks

Τις αλλαγές στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές από το Χρηματιστήριο παρουσιάζει η Eurobank Equities μετά το Eurogroup.

Η χρηματιστηριακή προσθέτει στη λίστα Εθνική και Alpha Bank, ενώ αφαιρεί την Aegean.

Στα top picks της χρηματιστηριακής συμπεριλαμβάνονται τέσσερις μετοχές: Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος τα 0,48 ευρώ, σύσταση Buy), Alpha Bank (τιμή-στόχος τα 3,22 ευρώ, σύσταση Buy), ΟΤΕ (τιμή στα 11,7 ευρώ, Buy) και Jumbo (14,6 ευρώ, Buy).

H χρηματιστηριακή διευκρινίζει ότι διατηρεί τη σύσταση Buy για τη μετοχή της Aegean.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή οι τραπεζικές μετοχές που καλύπτει (bank universe) ενέχουν περιθώριο ανόδου 26%, ενώ οι υπόλοιπες 20% κατά μέσο όρο.

Η καταλυτική δύναμη της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης επιτρέπει τη μείωση του υποτιθέμενου risk free rate κατά 200 μονάδες βάσης στο 7%, τονίζει η χρηματιστηριακή. Το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 8% στις αρχές του 2015 και αυξήθηκε στο 9% μετά τους κεφαλαιακούς ελέγχους, σημειώνει.

Η Eurobank Equities «στέκεται» στη μείωση της απόδοσης του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου, σημειώνει ότι απέχουμε ακόμη από την κανονικότητα αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v