Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στους Βασικούς Κανόνες των Δεικτών FTSE/X.A.

Σε αλλαγές στους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α. προχώρησε η Συμβουλευτική Επιτροπή.

Αλλαγές στους Βασικούς Κανόνες των Δεικτών FTSE/X.A.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών FTSE/Χ.Α. ενέκρινε αλλαγές στους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α. οι οποίοι θα ισχύσουν από την επόμενη εξαμηνιαία αναθεώρηση τον Μάϊο του 2017.

Αναλυτικά:

Τρέχουσα Έκδοση των Κανόνων

Ενότητα 6.0 Περιοδική Αναθεώρηση των Δεικτών:

6.1 Η αναθεώρηση της σύνθεσης των Δεικτών θα πρέπει να βασίζεται σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά το τέλος του Μαρτίου και Σεπτεμβρίου. Η κεφαλαιοποίηση θα υπολογίζεται κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου. Αλλαγές σύνθεσης θα εφαρμόζονται μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της τελευταίας Παρασκευής του Μαΐου και του Νοεμβρίου.

Νεότερη Έκδοση των Κανόνων

Ενότητα 6.0 Περιοδική Αναθεώρηση των Δεικτών:

6.1 Η αναθεώρηση της σύνθεσης των Δεικτών θα πρέπει να βασίζεται σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά το τέλος του Απριλίου και Οκτωβρίου. Η κεφαλαιοποίηση θα υπολογίζεται κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης του Απριλίου και Οκτωβρίου. Αλλαγές σύνθεσης θα εφαρμόζονται μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της τρίτης Παρασκευής του Ιουνίου και Δεκεμβρίου.

Η νεότερη έκδοση Βασικών Κανόνων Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/X.A. είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα του ομίλου: www.athexgroup.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v