Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία συνεργασίας Whitetip Investments AΕΠΕΥ με τη Saxo Bank

Οι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό στη Saxo Bank και να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας της, να απολαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές.

Συμφωνία συνεργασίας Whitetip Investments AΕΠΕΥ με τη Saxo Bank

H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ προέβη σε σύναψη Introducing Broker Agreement με την Saxo Bank A/S, μια πλήρως αδειοδοτημένη Τράπεζα με έδρα την Δανία.

Σύμφωνα με τη συνεργασία αυτή , οι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό στη Saxo Bank και να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω της καινοτόμου και βραβευμένης πλατφόρμας της Saxo Bank, να απολαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές. Επιπλέον, η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ μπορεί να κάνει λήψη και διαβίβαση εντολών για λογαριασμό των πελατών της.

Η Saxo Bank είναι μια επενδυτική Τράπεζα , εποπτευόμενη από το ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, με έδρα στην Κοπεγχάγη και δραστηριοποιείται σε χρηματοπιστωτικά κέντρα ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας το Λονδίνο, τη Σιγκαπούρη, το Παρίσι, τη Ζυρίχη, το Ντουμπάι και το Τόκυο.

Η Saxo Bank διευκολύνει τις συναλλαγές και τις επενδύσεις για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές προσφέροντας πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές, σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών προϊόντων και σε πάνω από 30,000 διαπραγματεύσιμα προϊόντα, όπως μετοχές, CFDs, ETFs, ζεύγη νομισμάτων και options, Futures και ομόλογα. Όλα αυτά ενοποιημένα στην ισχυρή πλατφόρμα της Saxo Bank, που ενσωματώνει τα πάντα από εξατομικευμένες watch lists μέχρι διαγράμματα που προσαρμόζονται, νέα φίλτρα και εργαλεία risk management. Κερδίζοντας συστηματικά τα βραβεία του κλάδου, η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στους πελάτες τα χαρακτηριστικά, την ταχύτητα και την απόδοση που χρειάζονται.

H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, εποπτευόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, έχει σαν στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα του Brokerage, της παροχής επενδυτικών συμβουλών και του corporate finance. Μέλος ενός ομίλου με εγχώρια και διεθνή δραστηριοποίηση στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας και του Private Equity, διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα, πραγματοποιεί καθημερινά συναλλαγές ανάμεσα σε 36 Χρηματιστήρια ανά τον κόσμο και σε πάνω από 30.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, ενώ παρέχει επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες πελάτες με κύριο γνώμονα τη σχέση ρίσκου-απόδοσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v