Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sunlight: Υπερδιπλάσια η ζήτηση για το ομόλογο

Στο κάτω εύρος του ορίου διαμορφώθηκε τελικά το επιτόκιο στο ομόλογο της Sunlight καθώς η ζήτηση ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ. Η εταιρία άντλησε συνολικά 50 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 4,25%.

Sunlight: Υπερδιπλάσια η ζήτηση για το ομόλογο

Η Alpha Bank Α.Ε., η Eurobank Ergasias Α.Ε. και η Εuroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της Δημόσιας Προσφοράς για την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου και την εισαγωγή των ομολογιών της «Sunlight»προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς στις 16.06.2017, ανακοινώνουν, ότι διατέθηκαν συνολικά 50.000 κοινές ανώνυμες ομολογίες της Εταιρείας με ονομαστική αξία €1.000 εκάστη (οι Ομολογίες) με συνέπεια την άντληση κεφαλαίων ύψους €50.000.000.

Η συνολική ζήτηση, που εκδηλώθηκε εντός του εύρους απόδοσης από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά, ανήλθε σε €124,4 εκατ.

Η τελική απόδοση των Ομολογιών ορίστηκε σε 4,25%, το επιτόκιο των Ομολογιών σε 4,25% και η τιμή διάθεσης των Ομολογιών σε €1.000 εκάστη, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v