Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Χαμηλώνει τον πήχη στα 11,5 ευρώ η IBG

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση "αγοράς" λόγω του περιθωρίου ανόδου 20%, καθώς και λόγω ελκυστικών στοιχείων όπως η αναμενόμενη ισχυρή αύξηση κερδών το 2018-2020, η σταθερή παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών και η γενναιόδωρη μερισματική πολιτική.

ΟΠΑΠ: Χαμηλώνει τον πήχη στα 11,5 ευρώ η IBG

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 11,5 από 13,3 ευρώ δίνει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy". 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η μείωση της τιμής-στόχου οφείλεται στην αύξηση του ρίσκου λόγω των πολιτικών ταραχών στην Ιταλία και στην πιο συντηρητική στάση όσον αφορά στις επιδόσεις των offline παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Η χρηματιστηριακή ωστόσο διατηρεί τη σύσταση "αγοράς" λόγω του περιθωρίου ανόδου 20% για τον τίτλο από τα τρέχοντα επίπεδα, καθώς και λόγω ελκυστικών στοιχείων όπως η αναμενόμενη ισχυρή αύξηση κερδών το 2018-2020, η σταθερή παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών και η γενναιόδωρη μερισματική πολιτική.

Οσον αφορά στα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, επισημαίνει ότι ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έτος με ισχυρά αποτελέσματα χάρη στη συμβολή των νέων προϊόντων που υπεραντιστάθμισαν την αδυναμία των παραδοσιακών παιχνιδιών του οργανισμού.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v