Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 27/06 η ΓΣ της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών

Στη ΓΣ έχει κληθεί ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης και ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στις 27/06 η ΓΣ της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών

Η Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών θα πραγματοποιήσει την Τακτική Γενική Συνέλευση της την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 15:00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης θα υπάρξει ημερίδα που θα διεξαχθεί για τις νέες διατάξεις στο δίκαιο των Ανωνύμων Εταιρειών και τις επιπτώσεις τους στις εισηγμένες εταιρείες. Η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., ως μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονοµίας και Ανάπτυξης σχετικά με την αναμόρφωση του δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών, κατέθεσε πρόσφατα υπόμνημα με τις προτάσεις της σε συνεδρίαση της Επιτροπής.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι μέλη της σχετικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, ενώ έχει κληθεί ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης και ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v