Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που έχει υπερφορολογήσει τα πάντα

Το μόνο που κατάφεραν είναι να κερδίσουν πολιτικό χρόνο, ο οποίος όμως είναι εθνικά επιζήμιος, δηλώνει σε συνέντευξή της η βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνη του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης.

  • Real.gr
Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που έχει υπερφορολογήσει τα πάντα
«Το μόνο που κατάφεραν είναι να κερδίσουν πολιτικό χρόνο, ο οποίος όμως είναι εθνικά επιζήμιος» επισημαίνει η βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνη του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ημερησία», αναφερόμενη στις αποφάσεις του Eurogroup και τονίζει ότι για να σταματήσει να υπάρχει το Grexit στο τραπέζι, πρέπει «να υπάρξει ολοκλήρωση της αξιολόγησης και οριστική συμφωνία».

Η κυρία Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας «είναι o τελευταίος που μπορεί να μιλάει για το τέλος της λιτότητας. Είναι ο πρωθυπουργός που έχει υπερφορολογήσει τα πάντα, έχει μετατρέψει το ασφαλιστικό σύστημα σε φορολογικό, υπονομεύει με κάθε τρόπο τις ιδιωτικοποιήσεις δημιουργώντας αρνητικό κλίμα για την προσέλκυση επενδύσεων που θα φέρουν δουλειές και καταδικάζει τη χώρα στη φτωχοποίηση».

Η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει ότι «δεν βλέπει εκλογές αυτή τη στιγμή», αφού -όπως λέει- «δεν υπάρχει κάποιο κέρδος που θα μπορούσε ο κ. Τσίπρας να το παίξει ως εκλογικό χαρτί». «Οι επιλογές της κυβέρνησης, η οποία μάχεται την επιχειρηματικότητα και την εξοντώνει μέσω της υπερφορολόγησης, έχουν σαν αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να χαθούν 29.800 θέσεις εργασίας. Αυτές οι εμμονές της κυβέρνησης βυθίζουν τη χώρα και εξαντλούν την κοινωνία», τονίζει η βουλευτής της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v