Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μήνυμα των ΑΝΕΛ για την 25η Μαρτίου

«Η Επανάσταση του 1821, που τιμούμε ανήμερα του Ευαγγελισμού, είναι μια κορυφαία στιγμή στην πορεία του έθνους μας» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

  • Real.gr
Το μήνυμα των ΑΝΕΛ για την 25η Μαρτίου
«Η Επανάσταση του 1821, που τιμούμε ανήμερα του Ευαγγελισμού, είναι μια κορυφαία στιγμή στην πορεία του έθνους μας από την αρχαιότητα ως σήμερα. Αποτελεί ένα γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας. Οι Έλληνες, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς Τούρκους, ξεσηκώθηκαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, γιατί δεν αλλοτριώθηκαν, γιατί δεν ξέχασαν ποιοι ήταν. Με απαράμιλλη αποφασιστικότητα έδωσαν τον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Απέδειξαν περίτρανα πως οι αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αυτοδιάθεσης, της αξιοπρέπειας και της εθνικής υπόστασης είναι υπεράνω όλων», υπογραμμίζει σε μήνυμά της για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Το μήνυμα της διπλής γιορτής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό, σήμερα, που η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και δίνει σκληρό αγώνα για να απεγκλωβιστεί από το καθεστώς της λιτότητας και της επιτροπείας. Χρειαζόμαστε την πίστη, την εθνική αυτοπεποίθηση, την ομοψυχία και τη δύναμη προκειμένου να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική ανάκαμψη που θα μας επιτρέψει να αναπνεύσουμε ελεύθερα», προσθέτει στο μήνυμά της η κ. Παπαδοπούλου, καταλήγοντας:

«Xρειάζεται να αντλήσουμε τα διδάγματα από την Εθνεγερσία του 1821, προκειμένου να δώσουμε στην πατρίδα μας και σε όλους τους Έλληνες το μέλλον και την προοπτική που μας αξίζει. Να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. Έχουμε ιερό χρέος να παραδώσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε βάρος στις επόμενες γενιές. Ζήτω το Έθνος! Χρόνια Πολλά!».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v