Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Η Ελλάδα είναι και πάλι ισχυρή

Η Ελλάδα βγαίνει από μια κρίση που κράτησε 7 χρόνια, τόνισε ο πρωθυπουργός στο Chicago Council on Global Affairs. Σήμερα στεκόμαστε και πάλι ισχυροί, χωρίς να υποχωρήσουμε από τις αρχές μας.

Τσίπρας: Η Ελλάδα είναι και πάλι ισχυρή

Σήμερα είναι η στιγμή της περαιτέρω ενίσχυσης της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Chicago Council on Global Affairs.

Οπως είπε η συνεργασία μπορεί να γίνει στο επίπεδο των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα (στα πεδία του τουρισμού και της κτηματαγοράς, της ενέργειας, των υποδομών, της νέας τεχνολογίας, των αγροτικών επιχειρήσεων και του αγροτικού τομέα), της αναγνώρισης από τις ΗΠΑ ότι η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, εφόσον οι βασικές ανησυχίες ασφάλειας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αντιμετωπιστούν.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα επέστρεψε, είναι και πάλι ισχυρή, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη έχει επιστρέψει στη χώρα.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, η Ελλάδα βγαίνει από μια κρίση που κράτησε 7 χρόνια, κόστισε σχεδόν το 25% του ΑΕΠ, μια κρίση που οδήγησε την ανεργία στο 27% και στη φυγή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό. Σήμερα, όμως, στεκόμαστε και πάλι ισχυροί, χωρίς να υποχωρήσουμε από τις αρχές μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v