Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη: Άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος με ανακοίνωσή του απευθύνεται στον πρωθυπουργό αποδίδοντας χαρακτηρισμούς όπως «αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς» στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη: Άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος

Ανακοίνωση-επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας αναφορικά με ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, απέστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Μετά την άσεμνη χειρονομία της Β. Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Πολάκης ανάρτησε στο Facebook τα εξής σε βάρος της :

«Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου 'ρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα:

"Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανά)μπαίνει φυλακή ,χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμαίικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της".

Η Β. Σταμάτη είχε ζητήσει να υποβληθεί αγωγή σε βάρος του κ. Πολάκη, ωστόσο ο Ακης Τσοχατζόπουλος με ανακοίνωσή του απευθύνεται στον πρωθυπουργό αποδίδοντας χαρακτηρισμούς όπως «αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς» στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Η ανακοίνωση του Α. Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v