Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Μπορούμε να δημιουργήσουμε 600.000 θέσεις εργασίας

Οι περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται σήμερα ότι το Σχέδιό μας θα φέρει βιώσιμη ανάπτυξη και θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα», τόνισε μιλώντας στη συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Μητσοτάκης: Μπορούμε να δημιουργήσουμε 600.000 θέσεις εργασίας

«Είναι άδικο να είσαι σήμερα νέος, να θες να δουλέψεις, να βρίσκεις με μεγάλη προσπάθεια μια θέση εργασίας και κάποιοι να σε εκμεταλλεύονται και να σε πληρώνουν για τις μισές ώρες από αυτές που εργάζεσαι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ.

«Την τελευταία τριετία, η κοινωνία έχει εξαπατηθεί. Ιδίως εσείς οι νέοι έχετε εξαπατηθεί. Πίστεψαν πολλοί νέοι, όχι εσείς ευτυχώς, ότι ο κ. Τσίπρας είναι, τάχα, πιο κοντά τους», τόνισε. «Μας είπε ότι θα σκίσει τα Μνημόνια, υπέγραψε δύο Μνημόνια 14,5 δισ. νέα μέτρα. Είπε ότι θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό, έφτιαξε μια νέα γενιά των «360 ευρώ». Αντί να εξαφανίσει τη φτώχεια, έκανε τους φτωχούς περισσότερους και φτωχότερους. Και αντί να φέρει νέες δουλειές, καλές δουλειές πλήρους απασχόλησης και δίκαιης αμοιβής, έκανε το αντίθετο».

«Είμαι βεβαίως το εισπράττω σε όλη την Ελλάδα στην οποία περιοδεύω ότι οι περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται σήμερα ότι το Σχέδιό μας θα φέρει βιώσιμη ανάπτυξη και θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα», δήλωσε και συνέχισε: «Το σχέδιό μας περιλαμβάνει σοβαρή μείωση φόρων και εισφορών όπως και νέες επενδύσεις. Μπορούμε να μειώσουμε την ανεργία κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες την επόμενη τριετία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες από 600 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, είναι θέσεις από τις οποίες εσείς πάνω απ’ όλα θα ωφεληθείτε από αυτές τις 600 χιλιάδες θέσεις εργασίας».

«Δεσμεύομαι λοιπόν, ότι με την δικιά σας εμπιστοσύνη, θα καταργήσουμε τον υπο-κατώτατο μισθό των 510 ευρώ και θα ισχύει ο ίδιος κατώτατος μισθός για όλους», σημείωσε απευθυνόμενος στο κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v