Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισχυρότερη διήμερη πτώση από το 1999 για ρούβλι

Ισχυρές πιέσεις δέχεται το ρούβλι, το οποίο κατέγραψε τη μεγαλύτερη διήμερη πτώση του έναντι τόσο του δολαρίου όσο και του ευρώ από το 1999. Πιθανή νέα διεύρυνση της κλίμακας διακύμανσης από την κεντρική τράπεζα.

Ισχυρότερη διήμερη πτώση από το 1999 για ρούβλι
Ισχυρές πιέσεις δέχεται το ρούβλι, το οποίο κατέγραψε τη μεγαλύτερη διήμερη πτώση του έναντι του δολαρίου από το 1999, καθώς ενισχύεται η φημολογία ότι η κεντρική τράπεζα θα προχωρήσει σε νέα διεύρυνση της κλίμακας διακύμανσης του νομίσματος.

Το ρούβλι υποχωρεί σήμερα 3% έναντι του δολαρίου, στα 34,9 ρούβλια ανά δολάριο, ενώ χθες είχε σημειώσει πτώση 5,2% έναντι του αμερικανικού νομίσματος. Πρόκειται για την ισχυρότερη διήμερη αποδυνάμωση που καταγράφει το ρωσικό νόμισμα από τον Μάρτιο του 1999.

Έναντι του ευρώ το ρούβλι χάνει έως και το 2,3% της αξίας του, στα 45,6 ρούβλια ανά ευρώ, όντας στο χαμηλότερο επίπεδο από την εμφάνιση του ευρώ το 1999.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο