Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Goldman Sachs: Αυξήσεις μισθών 20% στα junior στελέχη

Οι αυξήσεις θα δοθούν στους εργαζόμενους όλων των μονάδων που έχουν τον τίτλο του αναλυτή, που είναι κατά κανόνα η πρώτη δουλειά την οποία αναλαμβάνει σε μια επενδυτική τράπεζα ένας απόφοιτος κολλεγίου.

Goldman Sachs: Αυξήσεις μισθών 20% στα junior στελέχη

Η Goldman Sachs Group Inc. θα αυξήσει τους μισθούς των κατώτερων στελεχών του διοικητικού εργατικού δυναμικού της στις ΗΠΑ κατά περίπου 20% το 2015, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που μεταφέρει το Bloomberg.

Οι αυξήσεις θα δοθούν στους εργαζόμενους όλων των μονάδων που έχουν τον τίτλο του αναλυτή, που είναι συνήθως η πρώτη δουλειά την οποία αναλαμβάνει σε μια επενδυτική τράπεζα ένας απόφοιτος κολλεγίου.

Η αύξηση δεν αφορά τα μπόνους, τα οποία προκύπτουν με βάση την επιχειρηματική απόδοση της εταιρίας και των εργαζομένων.

Η Goldman Sachs και άλλοι οίκοι της Wall Street το τελευταίο διάστημα μειώνουν τα ωράρια εργασίας και προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας των junior τραπεζιτών, καθώς επιχειρούν να αποτρέψουν τις αποσκιρτήσεις σε ανταγωνιστες όπως τα private-equity funds.

Μεγάλες επενδυτικές τράπεζες όπως η Credit Suisse και η Bank of America, ενθαρρύνουν τους αναλυτές τους να απολαμβάνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο τα σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Morgan Stanley αυξάνει τους μισθούς συνεργατών και υψηλόβαθμων στελεχών κατά 25%.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v