Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Αντίθετη η Αντζελίνα Τζολί στην φορολόγηση πολυτελών κατοικιών

Η Τζολί και ο σύζυγός της Μπραντ Πιτ λέγεται ότι σχεδιάζουν να εγκατασταθούν στο Λονδίνο. Αποτρεπτικός παράγοντας τα σχέδια για φόρο στις πολυτελείς κατοικίες.

Βρετανία: Αντίθετη η Αντζελίνα Τζολί στην φορολόγηση πολυτελών κατοικιών

Αντίθετη στα σχέδια του Εργατικού κόμματος της Βρετανίας να επιβάλει φόρο στα πολύ ακριβά σπίτια (αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών) αν γίνει κυβέρνηση δηλώνει η Αντζελίνα Τζολί. Μπαίνει έτσι στη μακρά λίστα των celebrities που έχουν πάρει ανάλογη θέση για το θέμα.

Μιλώντας στο Channel 4 η διάσημη ηθοποιός τόνισε ότι ο επονομαζόμενος «mansion tax» θα την «κρατήσει μακριά από την αγορά σπιτιού στη Βρετανία», καθώς όπως είπε «είμαι αρκετά υπεύθυνη με τα χρήματα».

Η Τζολί και ο σύζυγός της Μπραντ Πιτ λέγεται ότι σχεδιάζουν να εγκατασταθούν στο Λονδίνο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το CNBC έχει βάλει στο μάτι ένα πολυτελές διαμέρισμα 5 δωματίων στο Marylebone, μια ανερχόμενη συνοικία στο West End. Η ίδια δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες αρκούμενη να σημειώσει ότι θα ήταν πολύ καλό να έχει μια βάση. «ένα είδος γραφείου θα ήταν πολύ καλό», υποστήριξε. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v