Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CNN: Ρωσικοί πύραυλοι κατέπεσαν κατά λάθος στο Ιράν

Τέσσερις πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από ρωσικά πολεμικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα κατέπεσαν στο Ιράν, δήλωσαν στο CNN Αμερικανοί αξιωματούχοι. Διαψεύδει την πληροφορία το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

CNN: Ρωσικοί πύραυλοι κατέπεσαν κατά λάθος στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από ρωσικά πλοία στην Κασπία Θάλασσα και στόχευαν κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία κατέπεσαν τελικά στο Ιράν, ανέφεραν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CNN.

Σύμφωνα με τους ίδιους τουλάχιστον τέσσερις πύραυλοι (από τους 26) κατέπεσαν στο Ιράν. Ένας αξιωματούχος υποστήριξε πως μπορεί να υπάρχουν απώλειες, ενώ άλλος τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες. 

Όπως μεταδίδει το CNN, δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο σημείο του Ιράν έπεσαν οι πύραυλοι. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ωστόσο, ανακοίνωσε ότι οι ρωσικοί πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από την Κασπία χτύπησαν με επιτυχία τους στόχους τους, διαψεύδοντας τη σχετική αναφορά του CNN. 

Νωρίτερα την Πέμπτη το ρωσικό υπουργείο είχε ανακοινώσει πως ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν την νύχτα στόχους του Ισλαμικού Κράτους. Οι πύραυλοι έπληξαν μονάδες κατασκευής πυρομαχικών και βομβών, κέντρα διοίκησης, αποθήκες πυρομαχικών και κέντρα εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v