Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

RTRS: Από λάθος η «αερομαχία» Τσίπρα-Νταβούτογλου

Τα επίμαχα μηνύματα στο twitter ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ομολόγο του οφείλονται σε λάθος δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης. Δεν υπήρχε πρόθεση να δημοσιοποιηθούν, υποστήριξε.

RTRS: Από λάθος η «αερομαχία» Τσίπρα-Νταβούτογλου

Η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Αχμέτ Νταβούτογλου στο twitter για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού οφείλεται σε λάθος του γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης. 

«Εγινε λάθος. Ο Τσίπρας το είπε πράγματι αυτό στον Νταβούτογλου (σε κατ’ ιδίαν συνάντηση) αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να δημοσιοποιηθούν, οπότε διαγράφηκαν» ανέφερε ο αξιωματούχος. 

Yπενθυμίζεται ότι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Αλέξης Τσίπρας δημοσιοποίησε την Κυριακή την τοποθέτησή του προς τον Αχμέτ Νταβούτογλου, για να έλθει απάντηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Mέσω twitter απάντησε και ο Αχμέτ Νταβούτογλου, που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό πως τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας, καλώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό να αφήσει να εστιάσουν στη θετική ατζέντα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v