Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μνούτσιν: Πριν τον Αύγουστο η φορολογική μεταρρύθμιση

Η κυβέρνηση είναι επικεντρωμένη σε μια μείωση του φόρου για τα μεσαία εισοδήματα, υποστήριξε σε συνέντευξή του στο CNBC ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν.

Μνούτσιν: Πριν τον Αύγουστο η φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσε την Πέμπτη πως θέλει να δει μια «πολύ σημαντική» φορολογική μεταρρύθμιση πριν από τη διακοπή των εργασιών του Κογκρέσου τον Αύγουστο.

«Θέλουμε να το κάνουμε αυτό πριν από τη διακοπή του Αυγούστου. Δουλεύουμε στενά με την ηγεσία της Γερουσίας και της Βουλής και προσβλέπουμε σε ένα συνδυαστικό σχέδιο», ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNBC.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει επανειλημμένα υποσχέσεις για φορολογική μεταρρύθμιση και περιορισμό των ρυθμιστικών βαρών.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο κ. Μνούτσιν ανέφερε πως η κυβέρνηση είναι επικεντρωμένη σε μια μείωση του φόρου για τα μεσαία εισοδήματα. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θα υπάρξει περικοπή φόρων για την ανώτερη τάξη.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών υποστήριξε πως αν οι πλούσιοι κερδίσουν μια απαλλαγή φόρου, θα κλείσουν ταυτόχρονα και τα «παραθυράκια» που ευνοούν τους πλούσιους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v