Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Telegraph: Η Λεπέν εγκαταλείπει το σχέδιο του Frexit

Η ηγεσία του Εθνικού Μετώπου θα πραγματοποιήσει ένα συνέδριο μετά τις βουλευτικές εκλογές τον επόμενο μήνα, για να συγκροτηθεί μια εντελώς νέα οικονομική στρατηγική.

Telegraph: Η Λεπέν εγκαταλείπει το σχέδιο του Frexit

Η Mαρίν Λεπέν θα εγκαταλείψει τα σχέδιο για έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την επιστροφή στο γαλλικό φράγκο, αποδεχόμενη πως η στρατηγική υψηλού ρίσκου αποδείχθηκε ένα «λάθος» που στοίχισε στο κόμμα της.

Όπως μεταδίδει η Daily Telegraph, η ηγεσία του Εθνικού Μετώπου θα πραγματοποιήσει ένα συνέδριο μετά τις βουλευτικές εκλογές τον επόμενο μήνα, για να συγκροτηθεί μια εντελώς νέα οικονομική στρατηγική.

«Δεν θα υπάρξει Frexit. Λάβαμε υπόψη αυτό που μας είπε ο γαλλικός λαός» δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής στρατηγικής του κόμματος, Μπερνάρ Μονό.

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι το ευρώ δεν είναι τεχνικά βιώσιμο, αλλά δεν έχει νόημα για εμάς να συνεχίσουμε να επιμένουμε πεισματικά. Από εδώ και στο εξής, η πολιτική μας θα είναι να επαναδιαπραγματευθούμε τις συνθήκες της Ε.Ε. για να αποκτήσουμε περισσότερο έλεγχο στον προϋπολογισμό και στις τραπεζικές ρυθμίσεις» τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v