Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Amazon επεκτείνει τις υπηρεσίες cloud στην Κίνα

Μόνο μέσω συνεργασιών με τοπικές εταιρείες, μπορούν οι αμερικανικές επιχειρήσεις να διεισδύσουν στην κινεζική αγορά. Οι δαπάνες στη χώρα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες έχουν αυξηθεί 55,6%, το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Η Amazon επεκτείνει τις υπηρεσίες cloud στην Κίνα

Η Amazon επεκτείνει τις υπηρεσίες cloud στην Κίνα, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές του κόσμου.

Ανακοίνωσε συνεργασία με τη Ningxia Western Cloud Data Technology Co (NWCD) για τη δημιουργία του δεύτερου Amazon Web Services (AWS) - υπηρεσίες cloud, που θα λειτουργεί στη χώρα.

H Amazon θα έχει υπηρεσίες cloud διαθέσιμες στους πελάτες στην περιοχή Ningxia, που είναι νοτιοδυτικά του Πεκίνου. Η εταιρεία έχει ήδη υπηρεσίες cloud στο Πεκίνο, χάρη στη συνεργασία με τη Sinnet.

Σύμφωνα με το CNBC, είναι δύσκολο για τις αμερικανικές εταιρείες να μπουν στην κινεζική αγορά, χωρίς συνεργασίες. Μέσα από τις σχέσεις με κινεζικές εταιρείες, η Amazon μπορεί να παρέχει τα προϊόντα cloud στην Κίνα.

H Κίνα είναι δύσκολη αλλά επικερδής αγορά. Οι δαπάνες για υπηρεσίες cloud αυξήθηκαν κατά 55,6% το πρώτο εξάμηνο του 2017, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες της αγοράς, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η Amazon πρέπει βέβαια να «παλέψει» με τους γίγαντες Alibaba και Tencent.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v