Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Αirbnb ανακοίνωσε νέα προγράμματα

Νέα προγράμματα και κατηγορίες ενοικίασης ανακοίνωσε η Airbnb, επιτρέποντας παράλληλα σε περισσότερα ξενοδοχεία να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της.

H Αirbnb ανακοίνωσε νέα προγράμματα

Η Airbnb ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα λανσάρει νέα προγράμματα πολυτελούς διαμονής και ανταμοιβής πιστών πελατών, θέτοντας ως στόχο το ένα δισεκατομμύριο επισκέπτες το χρόνο ως το 2028.

Ο CEO της εταιρείας Μπράιαν Τσέσκι ανέφερε σε ομιλία του την Πέμπτη ότι τα νέα αυτά προϊόντα θα βοηθήσουν την εταιρεία να διευρύνει την απήχηση της σε νέους πελάτες. Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, οι νέες κατηγορίες προϊόντων θέλουν να διασφαλίσουν ότι «η Airbnb είναι για τον καθένα».

Ο κ. Τσέσκι σημείωσε πως 300 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει την Airbnb από τότε που ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η Airbnb θα προσφέρει επίσης περισσότερες υπηρεσίες για τους οικοδεσπότες της, όπως εκπτώσεις για αγορά προϊόντων φιλοξενίας.

Επιπλέον, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει σε περισσότερα ξενοδοχεία να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Παράλληλα, η εταιρεία εισήγαγε τέσσερις νέες κατηγορίες ενοικιαζόμενων χώρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v