Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Netflix: Λιγότεροι συνδρομητές και πιο αδύναμες προοπτικές

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προστέθηκαν 5,15 εκατ. συνδρομητές, λιγότεροι από τις εκτιμήσεις για 6,2 εκατ. «Βουτιά» 13% για τη μετοχή. Πιο αδύναμο από τις προβλέψεις το outlook για το τρίτο τρίμηνο.

Netflix: Λιγότεροι συνδρομητές και πιο αδύναμες προοπτικές

«Βουλιάζει» η μετοχή της εταιρείας streaming Netflix κατά 13% στο trading μετά το κλείσιμο της Wall Street, καθώς τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου δεν είναι σε συμφωνία με τις εκτιμήσεις, όσον αφορά τους συνδρομητές ενώ και το outlook για το τρίτο τρίμηνο είναι πιο αδύναμο από το αναμενόμενο.

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προστέθηκαν 5,15 εκατ. συνδρομητές, λιγότεροι από τις εκτιμήσεις του FactSet για 6,2 εκατ.

Τα καθαρά κέρδη για το τελευταίο τρίμηνο αυξήθηκαν στα 384 εκατ. δολάρια ή 85 σεντς ανά μετοχή, σημειώνοντας άνοδο από τα 66 εκατ. δολάρια ή 15 σεντς ανά μετοχή, το ίδιο τρίμηνο πέρυσι, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις του FactSet για 79 σεντς.

Τα έσοδα αυξήθηκαν, στα 3,907 δισ. δολάρια από 2,785 δισ. πέρυσι, ελαφρώς χαμηλότερα από τις προβλέψεις για 3,938 δισ.

Για το τρίτο τρίμηνο η εταιρεία αναμένει κέρδη ανά μετοχή ύψους 68 σεντς και έσοδα 3,988 δισ. δολάρια - και τα δύο χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις του FactSet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v