Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνα: Συνεργασία DiDi-Booking στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Η Booking Holdings προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 220 χώρες και περιοχές μέσω των βασικών εμπορικών σημάτων της, όπως Booking.com, agoda.com και Priceline.com, ενώ η DiDi προσφέρει μια πλήρη γκάμα μεταφορικών υπηρεσιών.

Κίνα: Συνεργασία DiDi-Booking στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Η κορυφαία κινεζική πλατφόρμα μετακίνησης κατά παραγγελία (on-demand mobility - ODM) Didi Chuxing υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια πλατφόρμα τουριστικών υπηρεσιών Booking Holdings, με στόχο να προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η DiDi.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα εμπορικά σήματα της Booking θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν μέσω των εφαρμογών τους υπηρεσίες μετακίνησης κατά παραγγελία που προσφέρει η DiDi και οι πελάτες της DiDi θα έχουν την επιλογή να κλείνουν ξενοδοχεία μέσω του Booking.com ή της Agoda. H Booking παράλληλα έχει επενδύσει 500 εκατ. δολάρια στη DiDi.

Η Booking Holdings, σύμφωνα με το ΑΠΕ, προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 220 χώρες και περιοχές μέσω των βασικών εμπορικών σημάτων της, όπως Booking.com, agoda.com, και Priceline.com, ενώ η DiDi προσφέρει μια πλήρη γκάμα μεταφορικών υπηρεσιών βάσει εφαρμογών σε πάνω από 550 εκατ. χρήστες σε όλη την Κίνα, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v