Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν: Αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον Θεό

Με το τουρκικό νόμισμα να έχει χάσει πάνω από το ένα τρίτο της αξίας του έναντι του δολαρίου από τα τέλη του προηγούμενου έτους, ο κ. Ερντογάν δήλωσε πως «υπάρχουν διάφορες εκστρατείες. Μην νοιάζεστε γι’ αυτές. Και μην ξεχνάτε πως αν αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον λαό μας και τον Θεό… »

Ερντογάν: Αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον Θεό

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε χθες Πέμπτη τους Τούρκους πολίτες να «αγνοήσουν τις εκστρατείες κατά της Τουρκίας» προσθέτοντας πως «αν αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον λαό μας και τον Θεό», όπως μεταδίδει η Hurriyet.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στην περιφέρεια Ριζέ, ο κ. Ερντογάν προσπάθησε να εμφανιστεί καθησυχαστικός για την ξέφρενη πτώση της τουρκικής λίρας, λέγοντας: «θα εργαστούμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη χώρα μας πιο σύγχρονη με όλες τις 81 περιφέρειές της, Θεού θέλοντος. Απλώς να γνωρίζετε πως είμαστε καλύτερα τώρα απ’ ότι χθες και το αύριο θα είναι καλύτερο από το σήμερα. Μην ανησυχείτε».

Με το τουρκικό νόμισμα να έχει χάσει πάνω από το ένα τρίτο της αξίας του έναντι του δολαρίου από τα τέλη του προηγούμενου έτους, και σήμερα να υποχωρεί ως και 13,5%(!) ο κ. Ερντογάν δήλωσε πως «υπάρχουν διάφορες εκστρατείες. Μην νοιάζεστε γι’ αυτές. Και μην ξεχνάτε πως αν αυτοί έχουν τα δολάριά τους, εμείς έχουμε τον λαό μας και τον Θεό… Ευελπιστώ για την υπομονή και τον ζήλο σας».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v