Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόκτησε το πρώτο σου σπίτι με τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας

Με χρηματοδότηση έως 90% της αξίας ακινήτου, για ενδιαφερόμενους μέχρι 45 ετών.

Απόκτησε το πρώτο σου σπίτι με τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας

Με το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι», η Εθνική Tράπεζα απαντά σε ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα και στηρίζει τους ενδιαφερόμενους ηλικίας έως 45 ετών στην απόκτηση πρώτης κατοικίας. Με τον τρόπο αυτό ενισχύει την πρόοδο και την ανάπτυξη όλων των κοινωνικών ομάδων και δημιουργεί ασφάλεια σε εκείνους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις.

Με «το Πρώτο μου Σπίτι», η Εθνική Tράπεζα, παρέχει τη δυνατότητα αποκλειστικά σε ενδιαφερόμενους έως 45 ετών να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι, προσφέροντας μέγιστη χρηματοδότηση έως και 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου (στην περίπτωση απόκτησης ακινήτου ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Γ) και μέγιστο ποσό €350.000.

Tο νέο στεγαστικό δάνειο παρέχει ευνοϊκές προϋποθέσεις και ευέλικτους όρους στους ενδιαφερόμενους, ενώ διευκολύνει τη διαδικασία απόκτησης κατοικίας, παρέχοντας προνομιακό επιτόκιο με δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα χρόνια.

Παράλληλα, προσφέρει και προηγμένη ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης, μέσω της δυνατότητας online παρακολούθησης της πορείας της αίτησης, αλλά και online διαχείρισης του δανείου και της αποπληρωμής του μέσω του NBG Internet Banking.

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ. Το πρόγραμμα προσφέρει προέγκριση εντός 2 ημερών, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής (έως και 40 χρόνια), μηδενικά έξοδα εξέτασης αιτήματος, καθώς και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης.

Όλα αυτά συνοδεύονται από την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών στα Καταστήματα της Τράπεζας.

Ένα πρόγραμμα απόκτησης πρώτης κατοικίας για τις νεότερες γενιές από την Εθνική μας Τράπεζα. Από την Τράπεζα Σήμερα.

Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα;

 

Μάθε περισσότερα για «το Πρώτο μου Σπίτι» στο nbg.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v