Ποιοι υπουργοί συγκροτούν την χρυσή πεντάδα της κυβέρνησης

Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη για την τραγωδία στο Μάτι δηλώνει το 77% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της Alco. Οι υπουργοί που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη των εκλογέων.

Ποιοι υπουργοί συγκροτούν την χρυσή πεντάδα της κυβέρνησης

Πέντε υπουργοί της κυβέρνησης απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης σύμφωνα με έρευνα της Alco για τον Alpha. Πρόκειται για τους Νίκο Δένδια, Κυριάκο Πιερρακάκη, Άδωνη Γεωργιάδη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Κωστή Χατζηδάκη.

Από την έρευνα προκύπτει ότι την άποψη αυτή ασπάζονται τόσο οι ψηφοφόροι της ΝΔ, όσο και το σύνολο του εκλογικού σώματος. Στην τελευταία, όμως, περίπτωση η πρώτη θέση ανήκει στον «Κανένα».

Οι μεγαλύτερες διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ είναι προς τους αναποφάσιστους και την αποχή, ενώ κέρδη από το κυβερνών κόμμα έχει τόσο το κόμμα Λοβέρδου, όσο και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου - 3% των ψηφοφόρων του περασμένου Ιουνίου. Οι μεγαλύτερες διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προς τους αναποφάσιστους και τη Νέα Αριστερά, ενώ το ΠΑΣΟΚ, που έχει και την μεγαλύτερη συσπείρωση από τα τρία κόμματα, χάνει 7% προς τους «Δημοκράτες».

Να σημειωθεί επίσης ότι το 77% δηλώνει ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη για την τραγωδία στο Μάτι, στη δίκη που ολοκληρώθηκε πρόσφατα σε πρώτο βαθμό.  

01
01b

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v