Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δευ 5 Δεκ

Roland Berger vs.… Roland Burger;

Έχουμε μπερδευτεί λίγο.

Διαβάζουμε σε εφημερίδα διαφημιστική καταχώριση για μία εταιρία ονόματι Roland Berger & Partner s.a. και τίτλο ”Athens Stock Exchange with the Best” (όχι, προφανώς δεν απευθύνεται σε αγγλόφωνους, αλλά έτσι πλασάρεται στην Ελλάδα του σήμερα το… πρεστιζάκι) και προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς συνδυάζεται το ΧΑ με το ”International Corporate Strategists”, που συνοδεύει το διακριτικό της τίτλο.

Το πραγματικά περίεργο όμως είναι άλλο. Ότι σε διαφορετική εφημερίδα διαβάσαμε άλλου τύπου καταχώριση, σύμφωνα με την οποία η Roland Berger Strategy Consultants Gmbh, με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, ανακοινώνει πως:

Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προαναφερθείσα Roland Berger & Partner AE και με μία ΕΠΕ που έχει κατά τα άλλα ακριβώς τον ίδιο τίτλο - και διεύθυνση αυτή που αναγράφει η διαφήμιση στην οποία αναφερθήκαμε παραπάνω!!!

Επιπρόσθετα, η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι δεν έχει καμία απολύτως επαγγελματική σχέση με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου και την κ. Βασιλεία Βασιλείου, που φέρονται ως εκπρόσωποι των παραπάνω εταιριών, με έδρα την Ελλάδα.

Τέλος, οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι έχουν προβεί σε δικαστικές ενέργειες ώστε να απαγορευθεί η παράνομη χρήση της επωνυμίας και του διακριτικού της τίτλου από τις πιο πάνω εταιρίες!

Προφανώς έρχεται… μαλλιοτράβηγμα, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι διαφημίσεις της ”ελληνικής” Roland Berger συνεχίστηκαν παρά την ”απειλή” των Γερμανών!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v