Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Τετ 11 Ιαν

Roland Berger: Το άκρον άωτον του... θράσους!

Tελικά, μιλάμε για το άκρον άωτον του... θράσους από τους κυρίους της Roland Berger (και συνεργάτες).

Μόλις στις 30/11, η Roland Berger & Partner S.A. τόνιζε σε πληρωμένη καταχώρισή της (με θέμα το ότι είναι δικαιούχος για τη χρήση της συγκεκριμένης επωνυμίας, παρά τις αντιρρήσεις των... Γερμανών) ότι για την Ελλάδα έχει την αποκλειστικότητα χρήσης του ονόματος η ίδια και η Roland Berger & Partner ΑΕΛΔΕ, συμφερόντων, όπως αναφερόταν στην ίδια καταχώριση, του κ. Παπασταύρου Σταύρου.

Προ ημερών, βέβαια, η λειτουργία της συγκεκριμένης ΑΕΛΔΕ ανεστάλη

-προσωρινά;- με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Και ως εκ θαύματος, στον Τύπο του Σαββατοκύριακου κυκλοφόρησε ”ανακοίνωση” -η οποία ήταν και πάλι σε ειδικό πλαίσιο πληρωμένης καταχώρισης- σύμφωνα με την οποία:

H εταιρία Roland Burger & Partners S.A., ”όπως νόμιμα εκπροσωπείται”, δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία... ΡΟΛΑΝΤ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΛΔΕ (στην οποία και αναφερόταν το δελτίο Tύπου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς)!!!

Συμπέρασμα: Ή υπάρχουν περίπου άπειρες Roland Berger (όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τον αριθμό των ευθειών που μπορούν να περάσουν από ένα σημείο, για να θυμηθούμε κι αυτά που μαθαίναμε στο σχολείο) ή ο κ. Παπασταύρου νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει τους πάντες με την άνεσή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v