Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάκερ χτύπησαν χιλιάδες πορτοφόλια Solana

Ενώ η συνολική αξία της κλοπής δεν είναι σαφής, από τέσσερις διευθύνσεις πορτοφολιών αποσύρθηκαν $8 εκατ. Πάνω από 7.000 πορτοφόλια φαίνεται να έχουν επηρεαστεί. Βουτιά 7% για το crypto.

Χάκερ χτύπησαν χιλιάδες πορτοφόλια Solana

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Χάκερ έβαλαν στον στόχο τους το οικοσύστημα Solana νωρίς σήμερα, με χιλιάδες πορτοφόλια να επηρεάζονται.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ενώ η συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων που κλάπηκαν δεν είναι σαφής, από τέσσερις διευθύνσεις πορτοφολιών Solana αποσύρθηκαν περίπου 8 εκατ. δολάρια από τα θύματα, σύμφωνα με την εταιρεία ασφαλείας PeckShield.

Περισσότερα από 7.000 πορτοφόλια φαίνεται να έχουν επηρεαστεί, με το περιστατικό ασφαλείας να αφαιρεί τα νομίσματα SOL και τα stablecoins USDC, δήλωσε στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος του Binance, Changpeng "CZ" Zhao.

Το νόμισμα SOL της Solana έφτασε να υποχωρεί 7,3% στα 38,4 δολάρια, στη χαμηλότερη τιμή του σε μια εβδομάδα. Το Bitcoin σημειώνει μικρές μεταβολές, στις $23.000.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v