Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανηφορίζουν τα crypto, κέρδη 6% για Bitcoin και Ether

Τα κρυπτονομίσματα κινήθηκαν πρόσφατα καθοδικά, μετά την τελευταία απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να αυξήσει τα επιτόκια κατά ακόμη 75 μονάδες βάσης.

Ανηφορίζουν τα crypto, κέρδη 6% για Bitcoin και Ether

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κέρδη καταγράφουν τα κορυφαία κρυπτονομίσματα του κόσμου Bitcoin και Ether, με το πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο να σημειώνει άνοδο 6%.

Τα κρυπτονομίσματα κινήθηκαν πρόσφατα καθοδικά, μετά την τελευταία απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να αυξήσει τα επιτόκια κατά ακόμη 75 μονάδες βάσης, παρόλο που θεωρητικά θα έπρεπε να διαπραγματεύονται ανεξάρτητα. Το Ether, από την άλλη, υποχώρησε περισσότερο από 9% μετά το πολυαναμενόμενο Merge.

Το Bitcoin ενισχύεται 6,3%, στις 20.210 δολάρια.

To Ethereum κερδίζει επίσης 6,4% και βρίσκεται στα 1.333,73 δολάρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v