Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρουμπινί: Τα crypto είναι η μεγαλύτερη απάτη στην οικονομική ιστορία!

«Το να αποκαλούμε τα κρυπτονομίσματα "shitcoins" μπορεί να είναι προσβολή για την κοπριά. Τουλάχιστον αυτή είναι πολύτιμη ως φυσικό λίπασμα, ενώ τα τοξικά shitcoins είναι άχρηστα και μολύνουν το περιβάλλον», είπε ο Dr Doom.

Ρουμπινί: Τα crypto είναι η μεγαλύτερη απάτη στην οικονομική ιστορία!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ως τη μεγαλύτερη απάτη που έχει υπάρξει ποτέ στην οικονομική ιστορία χαρακτηρίζει τα κρυπτονομίσματα σε ανάρτησή του στο Twitter ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί. Αφορμή για τον σχολιασμό του ήταν η είδηση των Financial Times ότι ο ιδρυτής της Celsius Network απέσυρε 10 εκατ. δολάρια προτού αυτή χρεοκοπήσει.

 

Πρόσθεσε ότι «το να αποκαλούμε τα κρυπτονομίσματα "shitcoins" μπορεί να είναι προσβολή για την κοπριά. Τουλάχιστον αυτή είναι πολύτιμη ως φυσικό λίπασμα, ενώ τα τοξικά shitcoins είναι άχρηστα και μολύνουν το περιβάλλον. Επομένως η πραγματική τους τιμή δεν είναι μηδέν. Είναι μάλλον αρνητική, δεδομένων των αρνητικών εξωτερικών επιπτώσεών τους».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v