Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Βραζιλία προχωράει σε ρύθμιση της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Οι βουλευτές ψήφισαν ένα νομοσχέδιο με το οποίο ρυθμίζεται η χρήση κρυπτονομισμάτων ως μέσο πληρωμής υπό την εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας της Βραζιλίας.

Η Βραζιλία προχωράει σε ρύθμιση της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Στο Μουντιάλ η εθνική ομάδα της Βραζιλίας πηγαίνει πολύ καλά, τουλάχιστον για την ώρα. Οι φίλοι των crypto όμως πανηγύρισαν άλλο ένα γκολ, το οποίο μπήκε από το Κογκρέσο της χώρας.

Οι βουλευτές ψήφισαν ένα νομοσχέδιο με το οποίο ρυθμίζεται η χρήση κρυπτονομισμάτων ως μέσο πληρωμής υπό την εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας της Βραζιλίας. Το νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο προς τη νομιμοποίηση των κρυπτονομισμάτων και θα αρχίσει να έχει ισχύ ως νόμος του κράτους, μόλις υπογράψει ο πρόεδρος.

Η Βραζιλία είναι η χώρα με τα περισσότερα ETF κρυπτονομισμάτων στη Λατινική Αμερική και ήδη οι περισσότερες από τις μεγάλες τράπεζες και χρηματιστηριακές προσφέρουν κάποιου είδους έκθεση σε crypto-επενδύσεις.

Το νομοσχέδιο θεσπίζει κανόνες για τη λειτουργία ανταλλακτηρίων και διαχείρισης κρυπτονομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες θεματοφυλακής και να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα ως μέσο πληρωμών, διευκολύνοντας την χρήση τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v