Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έτοιμη να ξαναπιάσει δουλειά η FTX, λέει ο νέος CEO!

Αρκεί, βέβαια, να προσφέρει κάτι παραπάνω συγκριτικά με μια απλή πώλησή της. «Περιμένω να δώσει στους πελάτες τα χρήματά τους πίσω και επιτέλους να παραδεχτεί ότι η FTX είναι φερέγγυα», αντιδρά ο υπόδικος Μπάνκμαν-Φριντ.

Έτοιμη να ξαναπιάσει δουλειά η FTX, λέει ο νέος CEO!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το χρεοκοπημένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX εξετάζει το ενδεχόμενο να ξαναρχίσει τις δραστηριότητές του, δήλωσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος Τζον Ρέι στη Wall Street Journal. 

Ο Ρέι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία τον Νοέμβριο, έχει δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας για να διερευνήσει την επανεκκίνηση του κύριου διεθνούς ανταλλακτηρίου FTX.com, είπε.

Ο διευθύνων σύμβουλος είπε επίσης ότι θα εξεταστεί εάν η αναβίωση του διεθνούς ανταλλακτηρίου θα ανακτούσε περισσότερη αξία για τους πελάτες της εταιρείας απ' ό,τι θα πρόσφερε μια απλή ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων ή η πώληση της πλατφόρμας.

Το κρυπτονόμισμα FTT της FTX αυξήθηκε σχεδόν κατά 30% μετά την εν λόγω αναφορά, μεταδίδει το Reuters.

«Χαίρομαι που ο κ. Ρέι ανταποκρίνεται επιτέλους στην επαναφορά των ανταλλαγών μετά από μήνες καταστολής τέτοιων προσπαθειών!» δήλωσε σε tweet ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της FTX Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ.

«Ακόμα περιμένω να δώσει στους πελάτες τα χρήματά τους πίσω και επιτέλους να παραδεχτεί ότι η FTX των ΗΠΑ είναι φερέγγυα», πρόσθεσε.

Ο Μπάνκμαν-Φριντ έχει κατηγορηθεί ότι έκλεψε δισεκατομμύρια δολάρια από τους πελάτες του ανταλλακτηρίου προκειμένου να πληρώσει τα χρέη που προέκυψαν από το hedge fund του, το Alameda Research. Ο ίδιος δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες απάτης.

Το μέλλον των κεφαλαίων των πελατών, ωστόσο, παραμένει ασαφές. Προ ημερών η FTX ανέφερε προς τους πιστωτές ότι χάκερ έκλεψαν περίπου 415 εκατ. δολάρια από το διεθνές ανταλλακτήριο και την πλατφόρμα στις ΗΠΑ, από τότε που η εταιρεία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης τον Νοέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v