Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό δύο εβδομάδων βυθίζεται το Bitcoin

Ο τομέας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων απορροφά τις συνέπειες των προβλημάτων στη φιλική προς τα crypto αμερικανική τράπεζα Silvergate, η οποία είπε ότι εξετάζει εάν μπορεί να παραμείνει βιώσιμη.

Σε χαμηλό δύο εβδομάδων βυθίζεται το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Στο πιο χαμηλό σημείο των τελευταίων δύο εβδομάδων υποχωρεί το Bitcoin, μέρος μιας ευρύτερης υποχώρησης στις αγορές κρυπτονομισμάτων, καθώς οι επενδυτές αφομοιώνουν την αναταραχή ενός βασικού δικτύου πληρωμών του κλάδου.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο token βυθίστηκε έως και 6% πριν εξισορροπήσει μέρος της διολίσθησης και φτάσει στις περίπου $22.390. Μικρότερα νομίσματα όπως το Ether, το Avalanche και το Dogecoin επίσης καταγράφουν πτώση.

Ο τομέας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων απορροφά τις συνέπειες των προβλημάτων στη φιλική προς τα κρυπτονομίσματα αμερικανική τράπεζα Silvergate Capital, η οποία είπε ότι εξετάζει εάν μπορεί να παραμείνει βιώσιμη.

Η τράπεζα προσφέρει ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο δίκτυο πληρωμών που διευκολύνει τη μεταφορά κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο μεταξύ εταιρειών κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, πολλά ανταλλακτήρια ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, εκδότες stablecoin και γραφεία trading δεν δέχονται πλέον, ούτε ξεκινούν πληρωμές μέσω της Silvergate.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v