Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ: Αναβολή ΓΣ

Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίαση της Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 12ης Δεκεμβρίου 2018 ύστερα από αίτηση μετόχου εκπροσωπούντος ποσοστού πλέον 5% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας , σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 3 του κ.ν.2190/20 ως ισχύει , αναβλήθηκε η συζήτηση και λήψη απόφασης επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης .



Ημερομηνία συνέχισης της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε η 9η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Επειδή η μετ' αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιανουαρίου 2019 , αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης, δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσίευσης της πρόσκλησης των μετόχων. Στη μετ' αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση μπορούν να μετάσχουν και νέοι μέτοχοι, τηρουμένων των διατάξεων των άρθρων 27 παρ. 2, και 28α του κ.ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που εμφανίζονται στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων ("Σ.Α.Τ."), που διαχειρίζεται η εταιρεία "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.", κατά την ημερομηνία καταγραφής την 5η Ιανουαρίου 2019, δηλαδή κατά την έναρξη της τέταρτης (4ης) ημέρας πριν από την ημερομηνία συνεδριάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως και η σχετική έγγραφη βεβαίωση, από τον ως άνω φορέα ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως, δηλαδή μέχρι την 6η Ιανουαρίου 2019.


Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες που οφείλει να αναρτά η Εταιρεία σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, συμπεριλαμβανομένου του εντύπου διορισμού αντιπροσώπου και των σχεδίων αποφάσεων για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.spirou.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v