Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ

Η Εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μακεδονίας που θέλει την ΕΕΔΕ να είναι συμμέτοχη τόσο στην αναζήτηση λύσεων για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα όσο και στη διαδικασία της περαιτέρω διάχυσης της ΕΚΕ.

Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ
Διεξήχθη την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στο The Met Hotel, η δέκατη κατά σειρά Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ που στόχο είχε την οικονομική και ηθική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» και την κοπή της βασιλόπιτας για τα μέλη και τους φίλους τους Τμήματος.

Η Εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος που θέλει την ΕΕΔΕ να είναι συμμέτοχη τόσο στην αναζήτηση λύσεων για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα όσο και στη διαδικασία της περαιτέρω διάχυσης της έννοιας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η εκδήλωση διεξήχθη με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και ήταν υπό Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος κ. Απόστολος Αιγυπτιάδης στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μικρή συνεισφορά στο έργο της ανάδειξης της κοινωνικής ευθύνης που έχουν οι επιχειρήσεις απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται. «Η ευαισθησία στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες πρέπει να αποτελεί τη μία από τις τρεις βασικές παραμέτρους, εκτός από τη τιμή και την ποιότητα, πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται σήμερα η επιχειρηματικότητα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Καλυψώ Γούλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης κ.κ. Σίμος Μπενσασσών, Στέφανος Γωγάκος και Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός κ. Μένη Γναρδέλη, η καθηγήτρια της Νομικής Σχολή του ΑΠΘ και Πρόεδρος του ΔΣ του Ορφανοτροφείου Μέλισσα κ. Θεανώ Παπαζήση, ο Πρόξενος του Λουξεμβούργου κ. Γιάννης Βεργίνης, επιχειρηματίες, μάνατζερ, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, πλήθος στελεχών καθώς και τα μέλη της ΕΕΔΕ.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες: GENESIS PHARMA, ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL, ZAXAΡΟΠΛΑΣΤΕΙA PLAISIR, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, AGROTECH SA, ALFA ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ, ENTERSOFT, GOLDAIR CARCO A.E., ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, INTERLIFE, YΦΑΝΤΗΣ, ΙΟΝΙΚΙ ΣΦΩΛΙΑΤΑ, ΙΖΟΜΑΤ ΑΒΕΕ, ΚΗΠΟΥ ΕΡΓΟΝ, ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΑΦΡΙΤΑΣ, ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, METRON AUDITING, RSM GREECE A.E., ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., KYANA, NOTOS GALLERIES, PYRAMIS ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ και η SOCIALMIND.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v