Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο βιβλίο από την Insurance Innovation

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2018, στο πλαίσιο των εργασιών του 24ου ασφαλιστικού συνεδρίου του InsuranceForum.gr στη Θεσσαλονίκη.

Νέο βιβλίο από την Insurance Innovation

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του πρώτου της βιβλίου, η Insurance Innovation, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «IDD – Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγγραφέας του βιβλίου η κ. Μυρτώ Χαμπάκη, στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 2018, στο πλαίσιο των εργασιών του 24ου ασφαλιστικού συνεδρίου του InsuranceForum.gr στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο ΤHE MET HOTEL (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) και ώρες από 15.30 έως 20.00.

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE.

Την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation και εκδότης του βιβλίου.

Χορηγοί επικοινωνίας

Insuranceforum.gr - Insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – asfalisinet.gr – underwriter.gr – euro2day.gr - sofokleousin.gr - reporter.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό Οδηγό για τις κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Με τη χρήση κατανοητής γλώσσας και με δομή που συμβαδίζει με τα πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο προσεγγίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προσυμβατική ενημέρωση, την σύγκρουση συμφερόντων, την οργάνωση και την διακυβέρνηση των καναλιών διανομής και των προϊόντων καθώς και των απαιτήσεων επιμόρφωσης , καταλληλότητας και αξιοπιστίας.

Στόχος του βιβλίου είναι να περιγράψει εν συντομία, αλλά ουσιαστικά, το πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την 1η Οκτωβρίου 2018 - την ημερομηνία σταθμό για την οριστική υιοθέτηση του νέου πλαισίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v