Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά η 2η Εκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Η Έκθεση διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας και την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στους χώρους στους χώρους του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ξεκινά η 2η Εκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Σήμερα, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 17:00, ανοίγει τις πύλες της η 2η Έκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Κ.ΑΛ.Ο ATHENS EXPO΄18.

Η Έκθεση διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στην καρδιά της Αθήνας, στους χώρους στους χώρους του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10, Πεσμαζόγλου 1) και στο αίθριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών- Γρυπάρειο Μέγαρο, (Σοφοκλέους 1). Συμμετέχουν επιχειρήσεις κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας από όλη τη χώρα.

Καθημερινά έχουν προγραμματισθεί θεματικές συναντήσεις- συζητήσεις που αφορούν επιλεγμένους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας. Οι ενότητες είναι:

- Αγροδιατροφή

- Τεχνικά επαγγέλματα και υπηρεσίες

- Ενέργεια

- Τουρισμός

- Νέες τεχνολογίες

- Ένταξη ευάλωτων ομάδων

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης:

- Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, 17:00-21:00

- Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου: 10:00-21:00

- Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου: 10:00-21:00

- Σάββατο, 10 Νοεμβρίου: 10:00-21:00

- Κυριακή, 11 Νοεμβρίου: 10:00-14:00

Οι χώροι, με εξαίρεση το παλαιό Χρηματιστήριο, είναι προσβάσιμοι για τα άτομα με αναπηρία ενώ θα παρέχεται κάλυψη των θεματικών ενοτήτων στην ελληνική νοηματική. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v