Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διμερής συνάντηση Κουντουρά με τον Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου

Στη διμερή συνάντησή τους η Κουντουρά και ο κ. Guidanian συζήτησαν για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης.

Διμερής συνάντηση Κουντουρά με τον Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου

Διμερής συνάντηση της Υπουργού  Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και του Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου Avedis Guidanian πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και συνεδρίασε για πρώτη φορά η Μεικτή Επιτροπή Ελλάδας- Λιβάνου για θέματα τουρισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.

Στη διμερή συνάντησή τους η Κουντουρά και ο κ. Guidanian συζήτησαν για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης. Επιβεβαίωσαν την αμοιβαία βούλησή τους για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών τουριστικών σχέσεων και την υποστήριξη των νέων δυνατοτήτων που ανοίγονται για την προσέλκυση τουριστών από μακρινές αγορές της Ασίας, μέσα από κοινάτουριστικά προγράμματα, κοινές δράσεις προβολής και την προώθηση νέων θεματικών τουριστικών προϊόντων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Πρέσβης του Λιβάνου στην Ελλάδα,  κα Dona Barakat, και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Τουρισμού του Λιβάνου, κα Nada Sardouk.

Στο πλαίσιο της διμερούς συνάντησης, συνεδρίασε για πρώτη φορά η Μεικτή Επιτροπή Ελλάδας-Λιβάνου για τα θέματα τουρισμού. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι και στελέχη των Υπουργείων Τουρισμού των δύο χωρών και συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών και την αμφίδρομη προώθηση του τουρισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v