Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φλαμπουράρης: Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε ένα έργο που ολοκληρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

"Για άλλη μία φορά δυστυχώς, γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου υποκρισίας, ψέματος και οικειοποίησης των επιτυχιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που έως τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία αρνείτο να παραδεχτεί", σημειώνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Φλαμπουράρης: Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε ένα έργο που ολοκληρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

"Σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινίασε ένα έργο στην Κάρυστο, που ολοκληρώθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο χωρίς να κάνει καμία αναφορά σ’ αυτό, αλλά αντίθετα τόνισε με έμφαση « ότι αυτή η επένδυση είναι δείγμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του»", ανέφερε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα εγκαίνια του Αιολικού έργου στην Κάρυστο από τον πρωθυπουργό.

Για άλλη μία φορά δυστυχώς, γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου υποκρισίας, ψέματος και οικειοποίησης των επιτυχιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που έως τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία αρνείτο να παραδεχτεί.

Καλώς ήλθατε στην πραγματικότητα κύριε Μητσοτάκη!

Ενημερώνουμε επίσης τον κ. Μητσοτάκη ότι αφήσαμε σε τελική φάση άλλα δύο έργα στην περιοχή, προϋπολογισμού πάνω από €600 εκ. έτοιμα να ξεκινήσουν, κι ελπίζουμε να μην «κολλήσουν» στα γρανάζια της Ν.Δ. για ευνόητους λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v