Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ξεπουλάνε» οι βίλες αξίας άνω των 2,8 εκατ. ευρώ στο Costa Navarino

Μέχρι το τέλος του 2022 θα έχει λανσαριστεί το νέο οικιστικό προϊόν της ΤΕΜΕΣ. Ανάρπαστες έχουν γίνει και οι κατοικίες των 1,25 εκατ. ευρώ στο πολυτελές resort της Μεσσηνίας αλλά και άλλες, ακόμα υψηλότερης αξίας. Η ζήτηση εκτοξεύει τις τιμές πώλησης.

«Ξεπουλάνε» οι βίλες αξίας άνω των 2,8 εκατ. ευρώ στο Costa Navarino

Το φθινόπωρο αναμένεται να λανσάρει τη νέα οικιστική πρότασή της η ΤΕΜΕΣ στο Costa Navarino, επενδύοντας έτι περαιτέρω στην ανάπτυξη του real estate χαρτοφυλακίου της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ισχυρή ζήτηση για τα branded διαμερίσματα και τις πολυτελείς κατοικίες που έχουν αναπτυχθεί σε τρεις διαφορετικές γειτονιές στο πολυτελές τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας έχει επιταχύνει τη δημιουργία των νέων οικιστικών προϊόντων, τα οποία θα διαφοροποιούνται σε σχέση με τα υφισταμένα και θα στοχεύουν στην προσέλκυση high end… ενοίκων.

Η συντριπτική πλειονότητα των διαμερισμάτων, που αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου The Westin Resort, καθώς και των βιλών έχει ήδη πωληθεί, με τους ιδιοκτήτες των κατοικιών να προέρχονται κυρίως από την κεντρική Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μέχρι και σήμερα έχουν πωληθεί 85 πολυτελείς βίλες 3-6 υπνοδωματίων, καθώς και 79 branded διαμερίσματα Τhe Residences at The Westin Resort Costa Navarino. Η τιμή πώλησης των διαμερισμάτων ξεκινούσε από 500.000 ευρώ όταν λανσαρίστηκαν πρώτη φορά στην αγορά και πλέον οι διαθέσιμοι τύποι ξεκινούν από 660.000 ευρώ.

Ανάρπαστες έχουν γίνει και οι κατοικίες που αναπτύσσονται σε τρεις διαφορετικές γειτονιές (Sea Dunes, Olive Grove και Rolling Greens) εντός του Navarino Dunes, της πρώτης περιοχής ανάπτυξης της Costa Navarino. Οι βίλες στην περιοχή Sea Dunes βρίσκονται λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, σε οικόπεδα από 1.550 έως 1.700 τ.μ., με συνολικούς εσωτερικούς χώρους 500 τ.μ. και 6 υπνοδωμάτια.

Οι βίλες στην Olive Grove γειτονιά βρίσκονται ανάμεσα σε ελαιώνες με θέα στο γήπεδο The Dunes Course, διαθέτουν 5 υπνοδωμάτια και αναπτύσσονται σε οικόπεδα από 1.350 - 1.800 τ.μ., με 320 τ.μ. συνολικών εσωτερικών χώρων και 5 υπνοδωμάτια. Οι συγκεκριμένες βίλες είχαν τιμή εκκίνησης από 2,8 εκατ. ευρώ όταν λανσαρίστηκαν και σήμερα η τιμή πώλησης για τις ελάχιστες διαθέσιμες ξεκινά από 3,5 εκατ. ευρώ.

Σε αντίθεση με τις κατοικίες στις άλλες δύο γειτονιές, κατά την κατασκευή των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να τις διαμορφώσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, οι βίλες στη Rolling Greens αναπτύσσονται όλες μαζί από την εταιρεία και αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους «με το κλειδί στο χέρι» το πρώτο τρίμηνο του 2023. Πρόκειται για κατοικίες που κατασκευάζονται σε οικόπεδα 700-1.300 τ.μ., με εσωτερικούς χώρους 235-295 τ.μ. και διαθέτουν 3 ή 4 υπνοδωμάτια. Η συγκεκριμένη κατηγορία κατοικιών είναι η πλέον δημοφιλής, αφού το σύνολο των βιλών αυτών πωλήθηκε μέσα σε ένα χρόνο, με τιμή εκκίνησης από 1,25 εκατ. ευρώ.

Οι κατοικίες Costa Navarino Residences έχουν πλέον εδραιωθεί ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές οικιστικές προτάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης πάνω στο οποίο έχει βασιστεί η φιλοσοφία της Costa Navarino σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές σχεδίασης, κατασκευής, λειτουργίας και ολοκληρωμένων υπηρεσιών property management, οι οποίες προσφέρονται στους ιδιοκτήτες σε ετήσια βάση, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επενδυτών.

Ιδιαίτερα δελεαστικό ως προϊόν είναι και τα branded διαμερίσματα, δεδομένου ότι οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν οι ίδιοι το διαμέρισμα για 8 εβδομάδες σε ετήσια βάση, εκτός της υψηλής περιόδου, δηλαδή Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου, και για το υπόλοιπο διάστημα λαμβάνουν ένα ετήσιο εισόδημα μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των διαμερισμάτων, το οποίο ουσιαστικά επανεντάσσει τα διαμερίσματα στο ξενοδοχειακό δυναμικό.

Ως προς τα ξενοδοχεία της Costa Navarino, ήδη τα The Westin Resort και The Romanos λειτουργούν από τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα, καταγράφοντας υψηλή πληρότητα, ενώ τον Ιούλιο θα κάνει το ντεμπούτο του και το τρίτο ξενοδοχείο του συγκροτήματος, το W Costa Navarino, που σηματοδοτεί την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα και ενισχύει το αποτύπωμα της Marriott στον ελληνικό τουριστικό χάρτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v