Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 20 ελληνικές εταιρείες σε διεθνείς εκθέσεις ενδυμάτων και διακόσμησης

Με 13 επιχειρήσεις από τον χώρο της ένδυσης και άλλες εννιά από τον κλάδο του κοσμήματος, συμμετείχε η χώρα στις εκδηλώσεις Who's next-Bijorhca. Σημαντική η παρουσία και στην Maison et Objet Paris.

Πάνω από 20 ελληνικές εταιρείες σε διεθνείς εκθέσεις ενδυμάτων και διακόσμησης

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) οργάνωσε την εθνική συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις ενδύματος, αξεσουάρ και κοσμήματος «Who’s Next» και «Bijorhca», αλλά και στη διεθνή έκθεση διακόσμησης Maison et Objet, οι οποίες διεξήχθησαν στο Παρίσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ελληνική μόδα και διακόσμηση, έδωσε δυναμικό παρών στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς η εθνική συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στις διεθνείς Εκθέσεις Who's next-Bijorhca, οι οποίες διεξήχθησαν από 21 έως 23 Ιανουαρίου, συμμετείχαν 22 ελληνικές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα 13 από τον χώρο της ένδυσης και 9 από τον κλάδο του κοσμήματος.

Σημειώνεται ότι η Who's next, αποτελεί την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση μόδας για τα γυναικεία ενδύματα στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο και υποδέχεται περίπου 46.600 επισκέπτες στο Porte de Versailles Exhibition Centre του Παρισιού με 600 γαλλικά και διεθνή brands. Αντιστοίχως, η Bijorhca, είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις που εξειδικεύεται στην προβολή εταιρειών παραγωγής και εμπορίας κοσμημάτων, ρολογιών και υλικών κατασκευής αυτών.

Σημαντική ήταν η παρουσία της χώρας μας και στην Maison et Objet Paris, η οποία διεξήχθη από 19 έως 23 Ιανουαρίου και υπό την ομπρέλα της Enterprise Greece συμμετείχαν 28 ελληνικές εταιρείες. Η μεγάλη διεθνής έκθεση διακόσμησης, διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, στο Paris Nord Villepinte, στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο των 113.000 τ.μ., σε 14 τομείς ανάλογα με την κατηγορία προϊόντων: COOK & SHARE, SMART GIFT, KIDS & FAMILY, FASHION ACCESSORIES, HOME ACCESSORIES, FRAGRANCES, HOME LINEN, CRAFT - métiers d'art, UNIQUE & ECLECTIC, TODAY, FOREVER, OUTDOOR, PROJECTS, WORK & SIGNATURE.

Τις εκθέσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. B’ – Προϊστάμενος Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, Δρ. Νικόλαος Μπελιάς και ο Σύμβουλος ΟΕΥ Β’ από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, Δρ. Μάριος Μαθιουδάκης και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τους Έλληνες εκθέτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v