Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Engagement Manager στο CEO Clubs στην Ελλάδα η Χρυσούλα Διακάτου

Θα είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική ενίσχυσης των εσωτερικών και των εξωτερικών σχέσεων της λέσχης. Έχει εργαστεί για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς με έμφαση στους κλάδους του φαρμάκου, της επικοινωνίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του τουρισμού.

Engagement Manager στο CEO Clubs στην Ελλάδα η Χρυσούλα Διακάτου

Τη θέση της Engagement Manager στο CEO Clubs Greece ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου η Χρυσούλα Διακάτου ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική ανάπτυξη του CEO Clubs Greece στη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική ενίσχυσης των εσωτερικών και των εξωτερικών σχέσεων του CEO Clubs Greece με σημαντικά κοινά και ενδιαφερόμενα μέρη, με στόχο να ενδυναμωθεί περαιτέρω η θετική επίδρασή του οργανισμού στο υγειές επιχειρείν στην ελληνική αγορά.

Η κ. Διακάτου διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς Marketing & Communications, Public Affairs και Business Development. Έχει εργαστεί για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της αγοράς με έμφαση στους κλάδους του φαρμάκου, της επικοινωνίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του τουρισμού. Έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του Kent (Η.Β.) και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο και τις Διπλωματικές Σπουδές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για την ένταξη της Χρυσούλας στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρη πως με την εμπειρία της, τις ικανότητές της και τις ανθρώπινες ιδιότητες της θα προσδώσει μεγάλη αξία μέσα από αυτόν το νέο ρόλο στον οργανισμό μας. Η προσέλευση της αποτελεί τη δέσμευση μας για τη συνεχή ενίσχυση των σχέσεων μας με τα μέλη μας, τους συνεργάτες μας και τους κοινωνικούς μας εταίρους» δήλωσε η Προέδρος του CEO Clubs, Γεωργία Καρτσάνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v