Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφει στην Αθήνα το Startup Europe Week

Περιλαμβάνει workshops, ομιλίες και networking events που θα πραγματοποιηθούν από 13 έως τις 17 Μαρτίου. Δυνατότητα φυσικής και online παρακολούθησης.

Επιστρέφει στην Αθήνα το Startup Europe Week

Με events γύρω από το early investment stage, την τεχνητή νοημοσύνη, το metaverse και την εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, το Startup Europe Week, ευρωπαϊκή εκδήλωση που προωθεί τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, επιστρέφει στην Αθήνα από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, περιλαμβάνει workshops, ομιλίες και networking events που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους Atraktos και Σεράφειο.

Τι είναι όμως το Startup Europe Week;

Το Startup Europe Week επιδιώκει να ενισχύσει τους νέους και τις νέες επιχειρηματίες. Μέσα από μια σειρά events το SEW φέρνει σε επαφή όλο το τοπικό startup οικοσύστημα και αναδεικνύει τα μέσα που μπορούν να βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα.

Με παρουσία σε πάνω από 300 πόλεις και 50+ χώρες το SEW συνεργάζεται με περισσότερους από 250 διοργανωτές και ηγέτες στο οικοσύστημα.

Κατά τη διάρκεια του SEW από το 2016 μέχρι και σήμερα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 150.000 επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο με το κοινό να έχει φτάσει παγκοσμίως τα 6 εκατ., ενώ περισσότερα από 20εκατ. είναι και οι οnline εμφανίσεις. Εφικτή και η δυνατότητα online παρακολούθησης μέσω του official site: https://www.startupeuropeweek.eu/

Τι περιμένουμε φέτος;

Ο Γιάννης Φούντης, επίσημος συνδιοργανωτής του SEW23 Athens, και η ομάδα εθελοντών έχουν οργανώσει μια σειρά από ομιλίες, workshops και events με σημαντικούς ομιλητές και καλεσμένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v