Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΠΕΕ: Προσκαλεί εταιρείες ένδυσης να προσφέρουν θέσεις για πρακτική

Αφορούν σε 2.000 καταρτιζόμενες θέσεις διάρκειας 400 ωρών. Ολόκληρη η πρόσκληση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος.

ΣΕΠΕΕ: Προσκαλεί εταιρείες ένδυσης να προσφέρουν θέσεις για πρακτική

Ο ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος) ως συνεργαζόμενος φορέας στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Συμβουλευτική Υποστήριξη, Κατάρτιση και Πιστοποίηση στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας ως σύγχρονος πυλώνας του πολιτισμού για άνεργες γυναίκες», προσκαλεί όσες επιχειρήσεις ένδυσης επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την προσφορά θέσεων πρακτικής άσκησης προκειμένου να ενταχθούν στο Μητρώο Επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι θέσεις πρακτικής άσκησης αφορούν 2.000 καταρτιζόμενες διάρκειας 400 ωρών που συμμετέχουν σε προγράμματα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών σε θεματικά αντικείμενα συναφή με ειδικότητες του κλάδου της Δημιουργικής Βιομηχανίας.

Οι επιχειρήσεις που θα εντάσσονται στο Μητρώο Επιχειρήσεων της Πράξης, είναι αυτές που θα καλύψουν κατά προτεραιότητα τις ανάγκες πρακτικής άσκησης του έργου και θα έχουν τη δυνατότητα να απασχολήσουν για 400 ώρες τις καταρτιζόμενες των προγραμμάτων κατάρτισης.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v