Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Πρόεδρος της πρωτοβουλίας ο Άγις Πιστιόλας, Επικεφαλής Διεύθυνσης Marketing και Εξαγωγών της Agrino. Ποιοι στελέγχωσαν την Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε το αποτύπωμα της Πρωτοβουλίας, οι δράσεις και οι συνέργιες των Μελών κατά τη διετία 2021 – 2023 και ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν εκλογής του με διετή θητεία από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, συγκροτήθηκε σε Σώμα βάσει του Καταστατικού εκλέγοντας με ομόφωνη απόφαση τις ιδιότητες των Μελών του.

Συγκεκριμένα ορίστηκαν:

  • Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Άγις Πιστιόλας, Μέλος ΔΣ & Επικεφαλής Διεύθυνσης Marketing και Εξαγωγών Agrino
  • Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Τσαούτος, Γενικός Διευθυντής ΕΨΑ Α.Ε., Αντιπρόεδρος ΣΒΘΣΕ, Γενικός Γραμματέας ΣΕΒΑ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών - υπάγεται στον ΣΕΒΤ)
  • Γραμματέας, Αθανασία Δάκου, Διευθύνουσα σύμβουλος Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ. Μύλοι Δάκου, Μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Β.ΖΥΜ. (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ζυμαρικών)
  • Ταμίας, Αυγερινός Χατζηχρυσός, Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής της Forlabels, Mέλος και εκλεγμένος Πρόεδρος του ΕΛΣΕΤ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών), ιδρυτικό μέλος της ομάδας επιχειρηματιών ΙΚΟΝ4.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εκλέχθηκαν: ο Θωμάς Αποστολίδης, Πρόεδρος της ΕΛΙΚΩΝ GRAPGIC ARTS, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ο Αρμόδιος Γιαννίδης, CEO της Vitex Α.Ε., Πρόεδρος του ΣΕΧΒ - Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, Αντιπρόεδρος της ΕΕΝΕ – Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών, Mέλος ΔΣ/ Nomination Committee του CEPE, the European Paint & Inks Manufacturers Association, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, Πρόεδρος στον Ελληνικό Σύνδεσμο Φραντσάιζ, Πρόεδρος στον Παγκόσμιο οργανισμό Specialty Coffee Association, ο Πλάτων Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της εταιρείας αναψυκτικών και χυμών «Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ», Πρόεδρος ΕΦΕΠΑΕ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Γιώργος Χριστοδούλου, Πρόεδρος της ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ και Mέλος ΔΣ στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΕ.

  • Για την Ελεγκτική Επιτροπή, που ελέγχει την οικονομική κατάσταση του Φορέα και ενημερώνει σχετικά τη Γενική Συνέλευση των Μελών με βάση το Καταστατικό, εκλέχθηκαν οι: Ιωάννης Βαρβαγιάννης, Διαχειριστής τις Ι. Βαρβαγιάννης ΕΠΕ, Ηλίας Καρύδης, Ιδιοκτήτης της Karydis Labels, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής, Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ο Νικόλαος Κωνσταντάκης, Οικονομικός Διευθυντής της Ευβοϊκής Ζύμης.
  • Μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, που ελέγχει κάθε παραβίαση των διατάξεων του νόμου και του καταστατικού της Κοινότητας και ιδίως εάν πληρούνται τα κριτήρια διαγραφής εταιρίας-Μέλους και υποβάλλει σχετική αναφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέχθηκαν οι: Χρήστος Παπαδημητρίου, Ιδιοκτήτης της Καλαμάτα- Παπαδημήτριου, Γιώργος Τρακάκης, CEO της ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, Θεόδωρος Σκαγιάς, Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Προμηθειών SKAG, Αντιπρόεδρος Β στον Σ.Ε.Β.Α. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βόρειας Αττικής).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v