Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση ανάρτησης Ρυμοτομικού Σχεδίου πυρόπληκτων περιοχών

Αφορά τις δημοτικές ενότητες Νέας Μάκρης και Ραφήνας των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου N. Αττικής, ώστε να υποβάλουν ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι, βάσει του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου. Πώς επηρεάζουν οι εκλογές.

Παράταση ανάρτησης Ρυμοτομικού Σχεδίου πυρόπληκτων περιοχών

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευθύμιου Μπακογιάννη, παρατείνεται για πέντε εργάσιμες ημέρες η ανάρτηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Δ΄ 398/2022) της πυρόπληκτης περιοχής των Δημοτικών ενοτήτων Νέας Μάκρης και Ραφήνας των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου N. Αττικής, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν τις ενστάσεις τους.

Δεδομένης της ειδικής συνθήκης των βουλευτικών εκλογών που μεσολαβούν και για εξυπηρέτηση σκοπών δημοσίου συμφέροντος, υπάρχει η βούληση να δίνονται διαδοχικές παρατάσεις για ικανό χρόνο, έως το τέλος Ιουνίου, προκειμένου οι πολίτες να μπορέσουν καταθέσουν τις ενστάσεις τους υποστηρίζοντας επαρκώς τα έννομα συμφέροντά τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v