Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοινωνικός Τουρισμός στη Θεσσαλία με 12 διανυκτερεύσεις χωρίς κόστος

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων περιόδου 2024-2025» ξεκινά σήμερα στις 18:00 και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024.

Κοινωνικός Τουρισμός στη Θεσσαλία με 12 διανυκτερεύσεις χωρίς κόστος

Μετά από αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, στο ενισχυμένο φετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 οι δικαιούχοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, χωρίς καμία συμμετοχή των δικαιούχων.

Σημειωτέον, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων περιόδου 2024-2025» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ξεκινά σήμερα στις 18:00 και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024.

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι συνεχίζει ακούραστα με δίκαια πάντα και τεκμηριωμένα αιτήματα, κάποια εξ αυτών ευτυχώς εισακούγονται από την πολιτεία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν όλα όσα διεκδικούμε.Δυναμώνουμε τη συλλογική διεκδίκηση και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά.

Η Θεσσαλία οφείλει να στηριχθεί έμπρακτα μετά τις τελευταίες καταστροφές που υπέστη, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό επιπλέον εισόδημα στη χώρα, καθώς επίσης και να διευρύνει την εποχικότητα κάνοντας τον έναν προορισμό 12 μήνες το χρόνο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v